Челси – БАТЕ Борисов – live

Двубоят между Челси – БАТЕ Борисов ще се проведе на 25 Октомври (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Челси е домакин на BATE с перфектен рекорд в Лига Европа с две отделни победи с 1:0 над ПАОК и Мол Види в отварящите два кръга.

Коефициентът за победа на Челси 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Коефициентът за победа на БАТЕ Борисов 26.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – БАТЕ Борисов: Двубой Статистика

Челси нямат загуба в последните си 13 мача.
Челси не са губили в последните 10 свои домакинства.

Челси – БАТЕ Борисов: Прогноза

Играчите на сините биха могли да получат добър шанс да увеличат своите шансове за гол, тъй като ще се изправят срещу отбранителната линия на BATE, която позволи цели осем гола в последните три мача във всички състезания. Като се има предвид, че два от тези три мача се играха в местната им лига, бихме се изненадали да видим, че войските на Маурисио Сарри не са отбелязали по-малко от три гола.

Домакините се радват на фина атакуваща форма напоследък. Те отбелязаха пет гола в последните два двубоя от Висшата лига. Убедителната победа с 0: 3 в Саутхемптън бе последвана от двубой с 2: 2 срещу Манчестър Юнайтед в дербито на последния уикенд в „Стамфорд Бридж“.

Блус се класира на трето място в класацията на Висшата лига след девет кръга. Спечелването тук ще им осигури практически нокаут сцена за тях и очакваме домакините да се спуснат край белоруската опозиция. Можете да заложите на Челси да играе начело в полувремето и да спечелят мача в края на 1.14, за да спечели с два или повече гола разлика.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com