Челси заменя Батшуай за Йоренте

Челси има желание да привлече Фернандо Йоренте от Суонзи, като в другата посока може да замине Миши Батшуай, твърди „Скай Спортс“. Преговорите между двата клуба относно евентуалните трансфери още не са започнали.
Антонио Конте иска да вземе опитен нападател, който да бъде резерва на Диего Коща и да помага при нужда. Италианецът познава Йоренте добре от времето му в Ювентус, когато двамата спечелиха титлата в Италия през 2014 г. Нападателят е в отлична форма последните седмици и има 6 гола във Висшата лига.

Батшуай все още не е бил титуляр в мач за първенството след пристигането си от Марсилия за 33 милиона паунда през лятото. Вчера той бе в стартовите 11 в срещата от ФА Къп срещу Питърбъро и се разписа, но е много далеч от това да спечели доверието на Конте. Мениджърът е склонен да го пусне под наем, но при положение, че има друг нападател на разположение.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365