Челси – Интер Милано BET365

Двубоят между Челси – Интер Милано ще се проведе на 29 юли (събота) от 14:30 часа в приятелска среща на елитните клубове преди сезон 2017/2018. Челси иска да се върне към печелившата страна, когато се изправя срещу Интер в мача си в Международната шампионска купа.

Коефициентът за победа на Челси е 1.66Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози затова Интер Милано да победят се приемат със ставка 4.50.

Челси – Интер Милано: Двубой статистика

Челси победи Интер с 2-0 в предишните си две срещи в МТК.

Интер обаче направи същото за Челси, когато двата отбора се срещнаха през сезон 2009/10 в Шампионската лига. Това беше 2-1 в Милан и 1-0 в „Мостът Стамфорд“.

Челси – Интер Милано: Прогноза

Интер изглежда доста стабилно в отбраната и Челси, който допусна три гола в победата срещу Байерн, се очаква да затегне нещата отзад. Ето защо трябва да очакваме ниско ниво на голове в тази игра.

Букмейкърите смятат, че Челси са любимци, за да спечелят тази игра и това е потенциален банкер.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мВсичкиачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG