Челси и Атлетико Мадрид завършиха при резултат 1:1 в мач от Група „С“ bet365

Отборите на Челси и Атлетико Мадрид завършиха при резултат 1:1 в мача помежду си от Група „С“ на Шампионската лига. Лондончани вече си бяха гарантирали място на 1/8-финалите, но останаха втори в крайното класиране в групата. Атлетико Мадрид пък се нуждаеше от задължителна победа на „Стамфорд Бридж“

и грешка на Рома срещу Карабах в Рим, за да продължи напред. Нито едно от двете условия обаче не се осъществи и „дюшекчиите“ продължават в Лига Европа. Саул Нигес изведе тима на Диего Симеоне напред в резултата в 56-ата минута и даде надежди на Атлетико, но в 75-ата Стефан Савич си отбеляза автогол и играчите на Антонио Конте избегнаха поражението. Голям мач направи вратарят на Атлетико Ян Облак, но усилията му се оказаха недостатъчни за мадридчани.
Първата по-сериозна опасност за една от двете врати бе сътворена от Фернандо Торес. В петата минута бившият играч на Челси стреля към вратата на Тибо Куртоа, но след рикошет в тялото на играч на лондончани топката излезе в корнер. В 17-ата минута пък испанският нападател на Челси Алваро Мората стреля опасно към вратата на Ян Облак, но топката профуча встрани от целта.

В 23-ата минута Мората получи шанс да стреля от доста добра позиция след пробив отдясно на Виктор Моузес, но испанецът не затрудни Облак с изстрела си по земя. Минута по-късно Облак спаси нов удар на Мората, а в 36-ата минута словенският вратар на Атлети отново показа класата си. Този път Давиде Дзапакоста с удар по земя от границата на наказателното поле тества Облак, но стражът протегна ръка и изби.
Две минути след почивката Антоан Гризман стреля добре от фаул, но не затрудни Куртоа, който спокойно улови. Минута по-късно пък Облак направи поредното си спасяване, като този път попречи на Андреас Кристенсен. Опасностите за вратата на Облак в тези минути се редяха една след друга, но стражът бе непробиваем, като в поредната интересна ситуация попречи на Мората да изведе Челси напред. Секунди преди това пък малко не достигна на Еден Азар да вкара гол след отлична индивидуална акция на белгийската звезда.

В 53-ата минута Филипе Луиш уцели греда с хубав изстрел с левия крак. Бразилският ляв бек се намираше около границата на наказателното поле и изстрелът му срещна левия страничен стълб на Куртоа. Саул Нигес получи шанс за добавка с глава, но белгийският вратар спаси.
В 56-ата минута Атлетико излезе напред в резултата. След центриране от корнер Торес игра с глава и оставеният сам от бранителите на Челси Саул, също с глава, заби отблизо топката във вратата на Куртоа.

В 67-ата минута Кристенсен направи невероятен пропуск, като от непосредствена близост не уцели празната врата на Атлетико с глава след центриране отляво. Минута по-късно Облак за пореден път реагира по блестящ начин и не позволи топката да се озове в мрежата му, като заедно с Луис Хименес попречиха на футболист от Челси да реализира попадение.

В 75-ата минута Азар получи топката на границата на наказателното поле, нахлу в пеналтерията и стреля. Стефан Савич отклони топката, но право в собствената си врата и така лондончани изравниха резултата.
Секунди след автогола на Савич пред Мората се откри златен шанс за 2:1. Той бе изведен очи в очи с Облак, но не успя да преодолее словенския страж и резултатът остана непроменен.

В 83-ата минута включилият се през второто полувреме в игра за Челси Вилиан направи страхотен пропуск, като стреля над вратата от много удобна позиция. Секунди по-късно пък сантиметри не достигнаха на Антоан Гризман да засече топката в опразнената врата на Челси след центриране по земя отдясно.

Резервата Миши Батшуай в добавеното време бе близо до победен гол, след като сам си създаде позиция за стрелба, но ударът му мина встрани от целта.
В крайна сметка, битката на “Стамфорд Бридж” в Лондон приключи без победител и миналогодишният полуфиналист Атлетико отпадна от Шампионската лига, но ще има възможността да ссе бори за трофея в Лига Европа. Челси пък завършва на второ място в групата. Лондончани са с равен брой точки (11) с Рома, но “вълците” финишираха на върха в групата заради преките си двубои със “сините” (3:0, 3:3). Атлетико се нареди на трето място със 7 точки след двете равенства с Карабах, а тимът от Азербайджан остана последен с 2 точки.

ЧЕЛСИ – АТЛЕТИКО МАДРИД 1:1
0:1 Саул (56)
1:1 Савич (75-автогол)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.