Челси – Лил вторник 10 Декември

Двубоят между Челси – Лил ще се проведе на 10 Декември (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Има на какво да се възхищаваме на старта, в който Франк Лампард оживява в землянката на Челси. След поражението с 3:1 в Евертън през уикенда, сините спечелиха само един от последните си пет мача.

Коефициентът за победа на Челси е 1.18Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00. Коефициентът за победа на Лил е 16.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Лил: Двубой Статистика

Жоргиньо е голмайстора на Челси с 2 гола. Виктор Осимен има 2 гола за Лил.
Лил са в победна серия от 3 мача.

Челси – Лил: Прогноза

Лил са загубили три от последните си пет гостувания. Тъй като на Челси са затруднени да запазят мрежата си празна напоследък, ние смятаме, че посетителите могат да влязат в таблото, но все пак вероятно ще бъдат в края на тежко поражение, с убедителна победа за Челси. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com