Челси – Манчестър Сити 30 Септември bet365

Двубоят между Челси – Манчестър Сити ще се проведе на 30 септември (събота) от 19:30 часа в мач от Висшата лига на Англия. В събота пред момчетата на Пеп Гуардиола предстои много сериозен тест като гост на шампиона Челси във Висшата лига. През миналата кампания Сити загуби и двата си мача от лондончани в първенството.

Коефициентът за победа на Челси е 2.60Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Ман Сити да победят се приемат със ставка 2.80.

Мениджърът на Ман Сити Хосеп Гуардиола се опасява, че новото попълнение Бенямин Менди ще бъде „лазарета“ по-дълго от първоначалните прогнози. Френският национал получи травма в коляното по време на разгрома с 5:0 над Кристъл Палас през уикенда и ще пътува за Барселона, за да получи точна диагноза от специалиста Рамон Кугат.bet365

„Менди ще пътува за Барселона и тогава ще разберем какво точно е състоянието му. Нека изчакаме до четвъртък, но съм почти сигурен, че контузията му е по-сериозна от очакваното. Това е много неприятна ситуация за него и за целия отбор. С неговото отсъствие губим много, защото той е уникален играч. Ще видим през януари дали ще привличаме нови футболисти. Засега имаме алтернативи в състава“, каза Гуардиола.

Левият краен защитник пристигна на „Етихад“ това лято с трансфер от Монако (11.00 да стане шампион във Франция) на стойност 52 млн. паунда. В началото на кампанията той бе извън игра заради травма в бедрото, но след това изигра пет мача за „гражданите“, в които впечатли с изявите си.

В същото време Ман Сити, чийто шансове да вземе титлата в Англия са оценени на , вече има пълен актив от шест точки в предварителна група F в Шампионската лига след успеха си с 2:0 над Шахтьор Донецк на свой терен. „Гражданите“ се радват на серия от седем победи във всички състезания, като в тези срещи отбелязаха цели 26 попадения.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save