Челси не допуска грешки

Челси записа рекордна за клуба 12-а поредна победа във Висшата лига. Отборът на Антонио Конте спечели с 3:0 домакинството си на Борнемут и има преднина от 9 точки на върха на класирането пред Ливърпул, който играе утре, и Арсенал. Педро откри резултата в средата на първото полувреме с красиво изпълнение, а Еден Азар от дузпа направи 2:0 в началото на втората част.  В самия край Педро отбеляза втория си гол в мача с голяма доза късмет, тъй като топката рикошира в бранител на гостите.

Лондончани бяха без голмайстора си Диего Коща. Бразилецът с испански паспорт е наказан и пропуска двубоя. Той има основна заслуга за това лондончани да са лидери в класирането със своите 13 гола и 5 асистенции. На неговото място на върха на атаката играеше Педро, който се отплати за доверието с две попадения. Н’Голо Канте също не игра поради наказание, а той бе заменен в състава от Сеск Фабрегас.

Борнемут не можеше да разчита на Нейтън Аке, който отбеляза решителни голове последните седмици. Той пропусна мача, тъй като е под наем от Челси и няма да право да играе.
В типичния си стил Челси тръгна по пътя към успеха, въпреки че не игра блестящо в началото на мача. „Сините“ поведоха, след като Педро откри резултата в 24-ата минута. В първата част на двубоя гостите се държаха напълно равностойно и организираха няколко отлични контраатаки, но до опасни удари в рамките на вратата не се стигна. Отборът на Антонио Конте търпеливо чакаше своя момент и той дойде. Педро получи топката от Фабрегас и с великолепно изпълнение прати топката в горния десен ъгъл на Артур Боруц.

След почивката Челси заигра по-силно и още в 49-ата минута интригата приключи. Еден Азар се разхождаше покрай защитниците на съперника в наказателното поле и Саймън Франсис го повали. Белгиецът бе точен от бялата точка за 2:0. В този момент крайният победител бе ясен, тъй като тимът на Конте бе допуснал само два гола в предишните си 11 шампионатни срещи, а в този период никой не бе вкарвал на тима два гола в един мач.

ЧЕЛСИ – БОРНЕМУТ 3:0
1:0 – Педро (24)
2:0 – Азар (49-д)
3:0 – Педро (93)

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365

bet365