Челси – Нотингам Форест bet365

Двубоят между Челси – Нотингам Форест ще се проведе на 20 септември (сряда) от 21:45 часа в мач от Купата на Лигата на Англия. Челси започва кампанията си за Купата на лигата, като домакин на Нотингам Форест в сряда, 20 септември 2017 г.

Коефициентът за победа на Челси е 1.14Равенството в сблъсъка е оценено на 9.50Залози за това Нотм Форест да победят се приемат със ставка 21.00.

Челси – Нотингам Форест: Двубой статистика

Последните две срещи между клубовете се случиха в Купата на ФА и Челси спечели и двете игри в „Стамфорд Бридж“ – 2-0 през 2000 г. и 3-0 през 2007 г.

Също така, Челси са на четири мача преднина над Нотингам Форест с предишните две игри, идващи от сезон 1998/99 на английската Висша лига.

Челси – Нотингам Форест: Прогноза

Антонио Конте вече намекна, че ще даде почивка на някои от играчите си в сряда. Това е неизбежно, тъй като отборът трябва да се изправи срещу Стоук Сити и Атлетико Мадрид в последователни мачове. От друга страна, Forest също се очаква да направи същото с отбора. Който е 3 точки зад промоционалната зона на Championship. Разбираме, че силата на пейката на Челси е много по-голяма от тази на Форест, а сините могат да спечелят пета поредна победа над посетителите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG