Челси победиха с 3:1 Нюкасъл bet365

Челси спечели без особени проблеми домакинството си на Нюкасъл. „Сините“ победиха с 3:1, въпреки че отборът на Рафаел Бенитес поведе. След шестата си победа в последните седем мача от Висшата лига лондончани се изравниха по точки с втория Манчестър Юнайтед, който по-късно днес гостува на Арсенал.

„Свраките“ пък са с пет загуби от последните си шест шампионатни срещи.

Нюкасъл изненадващо още в 12-ата минута, когато Дуайт Гейл се възползва от неориентирани действия в защитата на „сините“ и прати топката в мрежата. Отборът на Конте обаче отговори бързо и изравни с попадение на Еден Азар в 21-ата минута. Домакините осъществиха пълен обрат след малко повече от половин час игра, като този път голмайстор бе Мората. След почивката лондончани тотално доминираха и стигнаха до трето попадение, дело на Азар от дузпа. Белгиецът бе над всички и изигра много силен мач, като можеше да отбележи и още попадения.

Преди първия гол Челси имаше известно предимство и организира две по-опасни атаки. „Свраките“ обаче не бяха пристигнали на „Стамфорд Бридж“, за да разчитат на дълбока защита и се опитваха при всяка възможност да атакуват. Така се стигна до 12-ата минута, когато Джейкъб Мърфи предизвика объркване в отбраната на съперника, а защитниците на домакините не успяха да изчистят. Куртоа блокира Мърфи, но топката се озова в Гейл и той я прати в опразнената врата.

Последваха много силни минути за Челси и тотален натиск от страна на тима на Конте. Мората на два пъти бе изведен сам срещу вратаря на гостите. Първия път Фабрегас го намери великолепно, но Дарлоу успя да скъси ъгъла и да да спаси. При втората ситуация Мората бе в засада, която не бе отсъдена, а вратарят го повали, но съдията не направи нищо. Челси заслужено изравни в 21-ата минута и то секунди, след като Кристенсен удари гредата. Дълга топка от Аспиликуета създаде проблеми на защитата на Нюкасъл, Лежюн я изчисти, но слабо и на крака на Азар, който я заби в мрежата.
Лондончани продължиха да доминират, като след бързото изравняване заиграха още по-уверено и в 33-ата минута вече водеха. Неточен опит на Рюдигер за дълго подаване завърши с опит за изчистване на Мат Ричи с глава, който свали топката за Виктор Моузес. Последва остро центриране и удар за глава на Мората за десетия му гол от началото на сезона.

След почивката Челси имаше тотално преимущество по отношение на владеенето на топката и контролираше срещата, като търпеливо търсеше възможности за трети гол. Азар на няколко пъти създаде сериозни проблеми за защитата на съперника, но атаките му не бяха завършени. В 70-ата минута белгиецът пропусна великолепна възможност. Той направи двойно с Дринкуотър и излезе сам срещу вратаря, но не успя да стреля.

Азар все пак стигна до своя втори гол в мача малко по-късно, след като се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Моузес. С това интригата в мача приключи, а секунди след попадението белгиецът се размина с хеттрик.
ЧЕЛСИ – НЮКАСЪЛ 3:1
0:1 – Гейл (12)
1:1 – Азар (21)
2:1 – Мората (33)
3:1 – Азар (74-д)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.