Челси разгроми ПАОК с 4:0

Челси разгроми ПАОК с 4:0 в мач от група „L“ на Лига Европа и продължава да е безгрешен до момента с 5 победи . Лондончани се класираха за 1/16-финалите още преди двубоя днес, но това не им попречи да запишат убедителен успех срещу лидера в гръцкото първенство. Гостите останаха с човек по-малко още в 7-ата минута заради червен картон на Йевхен Хачериди и това предреши изхода на двубоя. два гола за Челси вкара Оливие Жиру,

а по веднъж се разписаха младата надежда Калъм Хъдсън-Одой и резервата Алваро Мората.
Напълно очаквано, Маурицио Сари даде почивка на почти всички титуляри и заложи на футболисти, които по-рядко играят от началото на сезона. В стартовия състав е авторът на хеттрик срещу БАТЕ Борисов в миналия кръг Рубен Лофтъс-Чийк. Той си патнира със Сеск Фабрегас и Рос Баркли в халфовата линия, а в атака Оливие Жиру и Педро Родригес имат подкрепата на дебютанта Калъм Хъдсън-Одой.
Гари Кейхил и Андреас Кристенсен са двойката централни защитници, а от основните футболисти днес титуляр е само вратарят Кепа Арисабалага.
В състава на ПАОК единственият грък е стражът Александрос Пасхалкис. Разван Луческу разчита на играчи от 8 различни държави, а най-известните имена от тях са Виейриня, Понтус Вернблум, Омар Ел Кадури и Александър Прийович.
Срещата започна кошмарно за гостите, които още в 7-ата минута останаха в намален състав. Централният защитник Хачериди изпусна Жиру, който се откъсваше сам срещу вратаря, и го повали пред наказателното поле. Украинският национал беше последен в отбраната и съдията Крис Тохвер съвсем резонно му вдигна червен картон.
Още тук стана ясно, че тимът от Солун няма да има сили за изненада на „Стамфорд Бридж“. Челси с лекота стигаше до вратата на Пасхалакис и първият гол беше само въпрос на време.В 27-ата минута Жиру откри резултата. Хубав пас на Фабрегас обърка бранителите на ПАОК, а Педро Родригес намери непокрития Жиру и той стреля точно в далечния ъгъл – 1:0.

Малко след гола младокът Хъдсън-Одой пробва изненадващ удар извън наказателното поле и уцели напречната греда. В 37-ата минута поредното хитро подаване на Фабрегас изведе Жиру зад защитата и французинът хладнокръвно заби топката до гредата. Изпълнението на нападателя беше красиво, но вратарят Пасхалакис не реагира по най-добрия възможен начин.
През второто полувреме за ПАОК остана да се стреми да загуби с възможно по-малко голове. Гръцкият тим опита да намали темпото, но Челси търсеше и трето попадение. То падна след час игра и негов автор беше Калъм Хъдсън-Одой. Острието видя свободна пролука и майсторски насочи топката покрай плонжиралия Пасхалидис за 3:0.
Дори при този резултат и независимо от силния дъжд над „Стамфорд Бридж“, Челси отпусна хватката. Продължителните разигравания на футболистите в тъмносиньо още повече изтощиха гостите. В 78-ата минута заменилият малко по-рано Жиру Алваро Мората реализира с глава след перфектно центриране от десния фланг на Хъдсън-Одой.
Лофтъс-Чийк нямаше късмет и няколко негови удара бяха спасени от вратаря на ПАОК, а в последните минути „сините“ пожалиха сломения съперник.
В заключителния си мач от групата Челси ще гостува на МОЛ Види. Срещата ще е без значение за отбора на Маурицио Сари, докато Георги Миланов и компания се борят за второто място.
ПАОК ще е домакин на БАТЕ Борисов и при убедителен успех също има шанс да завърши на втората позиция.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.