Челси – Уест Хям bet365

Двубоят между Челси – Уест Хям ще се проведе на 8  април (неделя) от 18:30 часа в мач от Висшата лига на Англия.   След бурна седмица Челси напусна Шампионска лига. Те са на осем точки от първите четири места в първенството и сега футболът в Шампионската лига остава само мечта за Антонио Конте. Победата над  Уест Хям ще бъде задължителна за домакините.

Коефициентът за победа на Челси е 1.28. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на  Уест Хям е 12.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Челси – Уест Хям: Статистика Н2Н за двубои

Челси води в Н2Н статистиката с четири победи преди 96-ата си среща с Уест Хям Юнайтед.

Хамърс зашеметиха  Челси с 1: 0, когато отборите се срещнаха в този сезон  на Премиер Лигата през декември миналата година.

Уест Хям спечели две от последните три сблъсъка със сините.

Прогноза

Челси са определени като огромни фаворити от букмейкърите тук, но ние не разбираме защо. Те ще влязат в мача без самочуствие защото загубиха две от последните си три срещи H2H с чуковете.

Освен това, техните опоненти победиха Саутхемптън 3-0 миналата седмица. Стойността е огромна в подкрепата на Хамърс да спечели.

Можете също така да опитате   Марко Арнаутович да вкара по всяко време за гостите.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com