Чикаго Блекхоукс – Ню Йорк Айлендърс 23 Януари bet365

Двубоят между Чикаго Блекхоукс – Ню Йорк Айлендърс ще се проведе на 23 януари (сряда) от 04:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. „Черните ястреби“ да изкова реванш от съперника за загубата с 2-3 шайби след продължения като гост в началото на месеца.

Залози за победа на Чикаго се приемат с коефициент 2.20, а вероятността домакините да спечелят с един гол разлика в резултата е оценена на 4.00. Ставката за успех на нюйоркчани е 1.71.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Чикаго прекъсна негативна серия от пет поражения в неделя, когато срази Вашингтон Уизърдс с 8-5 шайби. Момчетата на Джереми Колитън са на последно място в класирането на Западната конференция с 43 точки и баланс 17-33 победи, в това число 9-16 в своя “United Center“.

В дуела срещу Вашингтон капитанът Джонатън Тоус регистрира шестия хеттрик в кариерата си, към който добави и две асистенции. Патрик Кейн също допринесе с пет пункта, вкарвайки собственоръчно два гола и изработвайки други три. Кейн е най-полезният играч на отбора с 29 попадения, 41 асистенции и 70 точки.

Ню Йорк пристига в серия от пет последователни победи, последната от които с 3-0 у дома срещу Анахайм Майти Дъкс. „Островитяните“ са вторият най-силен тим на Изток към този момент, имайки 62 точки и 29 победи в 48 срещи, а като гост са с баланс 15-9, като спечелиха последните си шест мача навън.

Тимът на Айлендърс се разписа първи във всеки един от миналите си шест мача (1.74 отново да вкара първия гол). Кал Клатърбък се отчете с две попадения срещу Майти Дъкс и покачи головата си сметка на четири гола в предните пет срещи. Джош Бейли асистира в неделя и събра шест точки (3 гола и 3 асистенции) в седем мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com