Чикаго Булс – Далас Маверикс bet365

Двубоят между Чикаго Булс – Далас Маверикс ще се проведе на 13 ноември (вторник) от 03:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Двата тима премериха сили в Тексас на 22-ри октомври, като успеха бе за домакините с резултат 115-109 точки.

Залози за победа на Булс се приемат при коефициент от 1.71. Шансовете за успех на Маверикс са оценени на 2.20. Спред коефициентът (+2.0) за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Чикаго е предпоследен в Централната дивизия с 4-9 победи, в това число 2-5 успеха у дома. Момчетата на Фред Хойберг сложиха край на неприятна серия от четири безответни поражения в „United Center“ с победа над Кливлънд Кавалиърс с 99-98 в събота.

Зак Лавин вкара 24 точки срещу Кавалиърс и записа 13-ти пореден мач с 20 или повече точки. Той се отчете с 34 при загубата от Маверикс през миналия месец. Дензъл Валънтайн, Лаури Марканен, Боби Портис и Крис Дън лекуват травми и са аут от предстоящия двубой.

Далас е на дъното в Югозападната дивизия с 4-8 победи, включително 0-6 успеха като гост. Рик Карлайл и компания подчиниха Оклахома Сити Тандър със 111-96 у дома в събота за втората си победа за последните си три срещи.

Новобранецът Лука Дончич блесна с 22 точки срещу Тандър, а Джей Джей Бареа добави 21. Ветеранът Дирк Новицки продължава да се възстановява от контузия в глезена и се очаква да се завърне в края на този месец.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG