Чикаго спря победната серия на Сан Антонио в гостувания

Дуейн Уейд отбеляза 20 точки при победата на Чикаго срещу Сан Антонио с 95:91 в мач от редовния сезон на Националната баскетболна лига на САЩ и канада (НБА). Това беше първото поражение в гостуване за Спърс от началото на сезона и те вече изостават с две победи от лидера в Западната конференция Голдън Стейт, който се наложи със 106:99 срещу Юта в друг мач от програмата на лигата за четвъртък вечер.
Сан Антонио се доближи само на една победа от рекорда на Голдън Стейт през миналия сезон, след като Спърс спечелиха първите си 13 гостувания, но серията спря в Чикаго. Булс изглеждаха като фаворити за победата през целия мач, но преднината им от 18 точки беше стопена само до четири в заключителните минути на мача. Кауи Ленърд поведе Сан Антонио към победата с 24 точки, а Пати Милс добави 16 при 4/6 от зоната за три точки, но Спърс така и не стигнаха до обрат.

Пау Гасол отбеляза 13 точки и спечели десет борби в първия си мач в Чикаго, след като през лятото напусна Булс и подписа договор със Сан Антонио. Испанецът и неговият тим обаче допуснаха първо поражение като гости от доста време насам, като последното беше в Оклахома Сити в мач от полуфиналите на Западната конференция през миналия сезон.

Джими Бътлър завърши мача с 13 точки за Чикаго, като той вкара всичките през второто полувреме. Рахон Рондо добави 12 пункта, девет асистенции и десет спечелени борби, а Булс спряха негативна серия от три поредни поражения и общо шест за последните си девет мача.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365