Чикура Сачкере – Абърдийн 25 Юли

Двубоят между Чикура Сачкере – Абърдийн ще се проведе на 25 юли (четвъртък) от 19:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. След като в миналия кръг бе по-добър от опозицията от Люксембург, като спечели с два гола дома и далеч, Чикура, ще се стреми да разшири своя пробег в континенталния футбол.

Коефициентът за победа на Чикура Сачкере е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Абърдийн е 1.66. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Чикура Сачкере – Абърдийн: Статистика Н2Н

Абърдийн нямат загуба в последните си 7 мача.
ФК Чихура Сачхере нямат загуба в последните си 4 мача.

Чикура Сачкере – Абърдийн: Прогноза

В залаганията Абърдийн да печели и под 3.5 гола изглежда като много добра опция. Начинът, по който Абърдийн изпревари Ропс като гост в последния кръг, предполага, че те могат да получат по-добри резултати от домакините, макар че не трябва да очакваме посетителите да стартират бунтове.

bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com