Шалке – Борусия Дортмунд 26 Октомври

Двубоят Шалке – Борусия Дортмунд от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 26 Октомври (събота) от 16:30 часа. Шалке ще бъде домакин на Борусия Дортмунд тази събота в първото Revierderby за сезона. Тези два съперника в момента са разделени само с 1 точка в таблицата на Бундеслигата.

Коефициентът за победа на Шалке е 2.90. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 2.37. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шалке – Борусия Дортмунд: Статистика Н2Н

Преди година Шалке бяха номер 16 в класирането с 6 точки. Сега са номер 7 с 14 точки.
Мачове от миналия сезон: 1-2 (Шалке домакин) и 2-4 (Дортмунд домакин).
По време на последните 28 срещи с Шалке като домакин, Шалке спечели 9 пъти, при 12 равенства и 7 победи за Дортмунд. Головата разлика е 34-31 в полза на Шалке.

Шалке – Борусия Дортмунд: Прогноза

Има отбелязани над 2.5 гола в 9 от последните 10 гостувания на Дортмунд. Усещаме, че това може да се случи отново тази събота.

Дортмунд ще има твърде много огнева мощ за Шалке тази събота. Schalke не успяха да запазят мрежата си във всеки от последните си 5 мача. Междувременно Дортмунд е вкарал поне 2 гола в 6 от последните си 7 гостувания. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG