Шалке – Щутгард неделя, 10 Септември

Двубоят между Шалке – Щутгард ще се проведе на 10 септември (неделя) от 19:00 часа в среща от трети кръг на Бундеслига I на Германия. Двете страни, които имат едни и същи рекорди след първите два мача, ще се класират на Veltins Arena, а Шалке 04 ще посрещне Щутгард.

Коефициентът за победа на Шалке 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози за това Щутгард да победят се приемат със ставка 4.75.

Шалке – Щутгард: Двубой статистика

В последните пет мача между двете страни Шалке триумфира три пъти със Щутгарт, за да вземе една победа и равенство. Във Veltins Arena, Щутгарт успя да вкара в 9 от последните 10 посещения.

Шалке – Щутгард: Прогноза

Хората на Тедеско ще се насочат към три точки пред собствените си фенове. За Шалке е от решаващо значение е да се поддържат изпълненията на домашната трева, за да се върнат на върха. Щутгарт ще се стреми към равенство, но Шалке ще натисне от самото начало и ще бъде трудно да го издържи през цялата игра.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG