Шалке 04 – Байер Леверкузен 19 декември bet365

Двубоят Шалке 04 – Байер Леверкузен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 19 декември (сряда) от 19:30 часа.  Die Werkself остана без загуба в 3 мача преди да загуби с 2-1 срещу Eintracht Frankfurt. Отборът на Хайко Херлич са все още далеч от европейските места.

Коефициентът за победа на  Шалке  е 2.40.  Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.44. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шалке 04 – Байер Леверкузен: Статистика Н2Н

Статистиката на Шалке като домакин този сезон: 3-0-4.
Преди година Леверкузен бяха номер 5 в класирането с 24 точки. Сега са номер 11 с 18 точки.
Преди година Шалке бяха номер 3 в класирането с 26 точки. Сега са номер 13 с 15 точки.

Шалке 04 – Байер Леверкузен: Прогноза

Двата отбора успяха да преминат груповата фаза в съответните кампании на Шампионската лига и Лига Европа. Победата тук може да е жизненоважна и за двамата мениджъри по отношение на надеждите им за местната лига. Шалке се наслаждава на отлична домакинска форма с две впечатляващи победи над Хановер и Нюрнберг, но поредицата бе прекратена от 1-2 загуба срещу Борусия Дортмунд в дербито в Рур.

Леверкузен са без победа в последните три гостувания.  Те допуснаха по шест гола в поредица от две поражения и равенство срещу RB Лайпциг, Нюрнберг и Айнтрахт Франкфурт. Тъй като Шалке е вкарал най-малко един гол във всеки от последните си  четири мача в VELTINS-Arena, трябва да изберем BTTS като основна опция за залагания тук.

И двата отбора да вкарат
Шалке или равен – двоен шанс

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG