Шалке 04 – Борусия Дортмунд 8 Декември bet365

Двубоят Шалке 04 – Борусия Дортмунд от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 8 декември (събота) от 16:30 часа.  Дортмунд се наслаждават на страхотна форма този сезон. Те са със седем точки преднина на върха на класирането след 10 победи и 3 равенства от 13 мача.

Коефициентът за победа на  Шалке  е 3.30.  Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шалке 04 – Борусия Дортмунд: Статистика Н2Н

Статистиката на Дортмунд като гост този сезон: 4-2-0.
Шалке са в серия от 3 поредни домакински победи.
Набил Бенталеб е голмайстора на Шалке с 3 гола. Пако Алкасер има 10 гола за Дортмунд.

Шалке 04 – Борусия Дортмунд: Прогноза

Шалке падна с 3-1 срещу Порто в Драгао в Шампионската лига миналата седмица, но успя да се справи с изравнителен гол за да избегне поражение във важния мач  с Хофенхайм преди седем дни. Die Konigsblauen все още трябва да работят усилено, за да се присъединят към битката за позиции, водещи до европейските състезания, тъй като те са на 12-то място в Бундеслигата.

Доменико Тедеско може да се притеснява за отбранителната линия на неговия отбор, която разкри твърде много дупки. Шалке допусна шест гола в последните три мача и до три в предишния мач на UCL. Това ще бъде музика за ушите на Марко Реус и Пако Алкацер, които бяха точни в победата с 2: 0 над Фрайбург миналия уикенд.

Дортмунд да спечели
HT / FT Дортмунд / Дортмунд

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG