Шалке 04 – Херта Берлин 2 Септември

Двубоят  Шалке 04 – Херта Берлин от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 2 Септември (неделя)  от 19:00 часа. Нападателят на Херта Vedad Ibisevic вдъхнови победата на Херта в първия кръг на новата кампания в Бундеслигата.

Коефициентът за победа на Шалке е 1.75 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на  Херта Берлин  е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шалке 04 – Херта Берлин: Статистика Н2Н

Hertha BSC не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Шалке.
Като домакин, Шалке не е губил от Hertha BSC в последните 11 срещи помежду им.
Hertha BSC са в победна серия от 4 мача.

Прогноза

Може ли Шалке да разчита на традицията, за да отскочи от първоначалния провал и да хване резултата срещу Херта тук?

Качеството със сигурност е на тяхна страна и е трудно да се пренебрегнат коефициентите от 1.75, които се предлагат за домакинската победа, знаейки, че старата лейди е оставила Gelsenkirchen победена на последните осем пъти.

Шалке 04 да спечели
BTTS – НЕ

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG