Шампионска лига – дойките в третия предварителен кръг

След изиграването на всички реванши във втория предварителен кръг на Шампионската лига вече са ясни всички двойки за третия предварителен кръг. Жребият бе изтеглен още в петък 15 юли.

Българският шампион Лудогорец ще играе с Цървена звезда, като е домакин в първия мач. Астана на Станимир Стоилов пък среща шотландския Селтик. Легия (Варшава) с Михаил Александров в състава си също продължава напред и там го чака словашкият Тренчин.

Първите мачове от този кръг са на 26/27 юли, а реваншите ще се играят на 2/3 август.

Шампионсла лига 2-ри кръг

Ето всички двойки:

Шампионски път:

Олимпиакос (Гърция) – Апоел Беер Шева (Израел)
Астра (Румъния) – ФК Копенхаген (Дания)
Лудогорец (България) – Цървена звезда (Сърбия)
Розенборг (Норвегия) – АПОЕЛ (Кипър)
Динамо Загреб (Хърватия) – Динамо Тбилиси (Грузия)
БАТЕ Борисов (Беларус) – Дъндолк (Ейре)
Партизани Тирана (Албания) – Ред Бул Залцбург (Австрия)
Тренчин (Словакия) – Легия Варшава (Полша)
Астана (Казахстан) – Селтик (Шотландия)
Виктория Пилзен (Чехия) – Карабах (Азербайджан)

Шампионатен път (б. р. Отбори, които не са шампиони на страните си):

Аякс (Холандия) – ПАОК (Гърция)
Спарта Прага (Чехия) – Стяуа (Румъния)
Шахтьор Донецк (Украйна) – Йънг Бойс (Швейцария)
Ростов (Русия) – Андерлехт (Белгия)
Фенербахче (Турция) – Монако (Франция)

 

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Save