Шарлот Хорнетс – Торонто Раптърс – bet365

Двубоят между Шарлот Хорнетс – Торонто Раптърс ще се проведе на 11 февруари (неделя) от 20:00 часа българско време в двубой от редовния сезон в НБА. Хорнетс вече допусна две загуби от канадския съперник през този сезон, включително с 111-129 у дома през декември.

Коефициентът затова Шарлот да ликува с успеха този път е 2.35. Залози за Торонто отново да си тръгне като победител се приемат с коефициент 1.64. Вероятността гостите да триумфират с печеливша разлика 7-9 точки пък е оценена на 8.50.

Шарлот Хорнетс се прибира у дома след четири гостувания, последните три от които завършиха със загуби. „Стършелите“ са на 10-та позиция в класирането на Източната конференция с 23 победи и 32 поражения, а в своя “Spectrum Center“ са били победители 15 пъти в общо 29 домакинства досега.

Името на Кемба Уолкър бе свързвано с напускане по време на трансферния прозорец, затворил в четвъртък, но в крайна сметка той остана в тима. Уолкър вкара 41 точки в последното домакинство на тима си (2 февруари) и има средно по 23.2 точки у дома тази кампания. Той ще се надява на подкрепа в идния двубой от центъра Дуайт Хауърд.

Торонто Раптърс пристига в Северна Каролина след четири последователни победи, всичките от които на свой терен. „Грабливите птици“ са окупирали върха на Източната конференция с показатели 38-16, а далеч от дома са ликували 15 пъти срещу 12 инкасирани поражения.

Големите звезди на Раптърс Кайл Лоури и Демар Дерозан не бяха на обичайното си ниво при успеха с 133-88 точки над Ню Йорк Никс в четвъртък, но съотборниците им от пейката за сетен път компенсираха. Петима от влезлите като резерви завършиха с двуцифрени точкови показатели, а най-резултатен от тях бе Паскал Сиакам с 14 пункта.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG