Шахтьор Солигорск – Неман Гродно 04 Април

Двубоят между Шахтьор Солигорск – Неман Гродно ще се проведе на 04 април (събота) от 15:30 часа в среща от Висша Лига на Беларус. Шахтьор Солигорск може да се смята за еквивалент на белaруския футбол. Любителите на твърдия футбол вероятно ще разпознаят името им от ранните етапи на квалификацията за Лига Европа.

Коефициентът за победа на Шахтьор Солигорск е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Неман Гродно  е 7.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Шахтьор Солигорск – Неман Гродно: Двубой статистика

Неман не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Шахтьор.
Неман нямат победа в последните си 6 мача като гост.
Като домакин, Шахтьор не е губил от Неман в последните 11 срещи помежду им.

Шахтьор Солигорск – Неман Гродно: Online Прогноза

Въпреки това, не очакваме повторение на резултата от миналия сезон с 6-0. Четири от последните шест мача на гостите Неман Гродно завършиха с поражения от 1-0 и при пет от последните девет срещи също така Шахтьор спечели победа с гол до нула, подкрепяйки прогнозата за домакинска победа и под 2.5 отбелязани гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Primier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com