Шахтьор Солигорск – Торино 15 Август

Двубоят между Шахтьор Солигорск – Торино ще се проведе на 15 август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Торино се надяват да приключат този мач в Лига Европа със стил и ще очакват потенциален сблъсък срещу Уолвс. Страната от Серия А се радва на изненадващото си завръщане в Европа.

Коефициентът за победа на Шахтьор Солигорск е 6.00. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Торино е 1.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шахтьор Солигорск – Торино: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Торино – Шахтьор 5-0.
Шахтьор не са губили в последните 9 свои домакинства.
Торино са в победна серия от 6 мача.

Шахтьор Солигорск – Торино: Прогноза

След като италианската страна вкара най-малко три пъти в последните си пет мача във всички състезания, смятаме, че над 1,5 гола в Торино са отличен залог за тази седмица. Посетителите, които преминават през последните четири срещи със седем гола до името си, очакваме те да добавят поне още две до победата с 5-0 от миналата седмица. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com