Швейцария – Белгия 18 ноември bet365

Двубоят между Швейцария – Белгия от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 18 ноември (неделя) от 21:45 часа на стадион swissporarena (Люцерн). Отборите играят в Групова фаза –  Лига А – Група 2.

Коефициентът за победа на Швейцария в идния дуел е 3.60, а равенство се приема с коефициент от 3.40. Коефициентът за победа на  Белгия е оценен на 2.20.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Швейцария – Белгия: Статистика

Харис Сеферович е голмайстора на Швейцария с 2 гола. Ромео Лукаку има 4 гола за Белгия.
Белгия нямат загуба в последните си 6 мача.
Белгия са в серия от 5 поредни победи като гост.
Белгия спечели домакинска класация 2-1 през октомври

Швейцария – Белгия: Прогнози

Швейцария се подхлъзна в сряда вечерта, когато падна с  0-1 в Катар в приятелски мач. Трябва да споменем, че Владимир Петкович остави главните си звезди да починат преди тази важна среща в Лигата. Белгия ще влезе в много по-добро настроение, ако погледнем последните им резултати.

Червените дяволи спечелиха четири и изравниха един от последните пет мача, като допуснаха само два гола в този процес. Бяха много трудни за побеждаване напоследък, като позволиха само два гола в тези пет мача. Кевин Де Бруне и Маруан Фелайни са само двамата не-налични играчи на Роберто Мартинес тук.

Качеството е на страната на белгийския отбор, но Швейцария е много труден опонент като домакин. Очакваме много строг мач с равенство като най-възможня от трите резултата.

Равен
Равенство на полувремето

Спонсори на събитието са: VolkswagenHisense, booking.com, Alipay. bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG