Швеция – Южна Корея 18 юни

Срещата от Група F на Световната купа на ФИФА 2018  между Швеция – Южна Корея ще се проведе на 18 юни (понеделник) от 15:00ч на стадион Нижни Новгород. Швеция се завърна във Световната купа за пръв път от 12 години и ще има някои трудни опоненти да преодолее за да стигне до 16-ия кръг. След Южна Корея те играят с Германия и Мексико.

Кофициентът за победа на Швеция е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Южна Корея е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Швеция – Южна Корея: Статистика Н2Н двубои

Отборите се срещнаха два пъти в последната им история, като и двете срещи бяха приятелски мачове. Те се играха в двата края на календарната 2015 година и завършиха с равен резултат.

Прогнози

Швеция има далеч по-добър отбор от опонентите си, но в края на краищата се озоваха в грешния крак. Те пътуват до Русия в края на четири мача без победа и не вкараха в последните три мача. Това е доста подобно на това, което се случи в Евро 2016, когато отборът не успя да премине през груповата фаза без да спечели и отбеляза само веднъж.

От друга страна, Южна Корея не е печелила мач извън родната си страна от 2016 г. Те също трудно успяваха да вкарат голове, което се потвърждава от 2 гола, отбелязани в 5 квалификационни мача. Те в момента се намират на 12 мача без победа когато не са у дома , изравниха 4 и загубиха 6.

Така че, трябва да подчертаем тези два фактора преди да направим прогнозите – първо тяхната лоша форма и след това неспособността им да постигат голове. Следователно под 2.5 гола трябва да бъде наша първа възможност в потенциална безсмислена ситуация.

Под 2.5   гола
Първо полувреме – равенство

Южна Корея – вероятен стартов състав

Ким Сенг-гиу – парк Йоо-ох, Ким Йънг-гоун, Ким Мин-уу, Лий Йонг – Ки Сун-юен, Лий Яесън, -чан.

Швеция – вероятен стартов състав (4-4-2)

Олсен – Августин, Гранквист, Линделбоф, Крафт – Фоссберг, Екдал, Ларсон, Дурмаз – Берг, Товивън.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG