Шефилд Уензди – Брентфорд, 12 септември

Двубоят между Шефилд Уензди – Брентфорд от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 12 септември (вторник) от 21:45 часа на стадион Хилсборо.

Коефициентът за победа на Шефилд Уензди е 2.10. Равенството в мача е оценено на 3.70. Залози за победа на Брентфорд  се приемат със ставка 3.80.  Оспорван мач, в който три точки ще дадат достъп до зоната на плейофите за домакините.

Шефилд Уензди – Брентфорд: Двубой статистика

През изминалия сезон Брентфорд спечели на стадион „Хилсборо“ с резултат 1 – 2.

Като цяло статистиката показва, че те са имали 20 двубои. Шефилд има 7 победи, Брентфорд 6 и 7 пъти завършват с равенство.

Шефилд Уензди – Брентфорд: Прогноза

В този мач  домакините определено са фаворитите. Въпреки че те са доста обвързани, когато става дума застатистика на двубоите, Шефилд е в по-добрата позиция в момента. Можем да разчитаме на тях да спечелят три точки от този мач без много трудности, като отбележат най-малко два гола.

 

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG