Шефилд Уензди – Уулвс, 15 декември

Двубоят  Шефилд Уензди – Уулвс от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 15 декември (петък) от 21:45 часа. Това е  първата игра за кръг 22 . Отборът, който бе на плейофите миналата година, Шефилд Уензди ще се опита да спре лидерите Уулвърхямптън. Отборите са на противоположни места в класирането, но вълците имаха известни проблеми в последните два мача.

Вероятносттa Шефилд Уензди  да спечелят е оценена с коефициент 3.70 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Залози за победа на Уулвс се приемат със ставка  2.15.  

Шефилд Уензди – Уулвс

Вълците спечелиха 6 последователни мача преди равенството 0-0 в последния кръг срещу застрашените от отпадане Съндърланд. Положителната гледна точка е, че отборът запази още един чист лист и показа стабилност в защита. Нуно Есприто Санто няма сериозни проблеми със състава на отбора си и ще използва пълната му мощ.

Техните опоненти Шефилд достигнаха плейофите миналата година, но предходната година се провалиха. Този път са далеч от желания шанс да стигнат до Премиер лигата . След загубата в последния кръг срещу Норич, отборът е на 15-то място с цели 10 точки зад 6-тото място. Отборът е без победа в 5 мача и падна значително в класирането. Те ще са мотивирани да постигнат нещо в този мач.

Прогноза

  • Шефилд има само една победа у дома срещу Уулвс в 12 мача.
  • Последният двубой на Хилсбъроу завърши с 0: 0.
  • Шефилд не успя да получи 3 точки в последните си 5 мача, като 4 от тях са равенства.
  • Вълците са без загуба в 7 мача.

Вълците наскоро забавиха темпото си. След няколко впечатляващи победи те отбелязаха само веднъж в последните си два мача.  Шефилд Уензди са труден отбор, особено у дома. Те ще се опитат да накажат Уулвърхемптън с 3 точки.

Под 2.5 гола

Равенство

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG