Шефилд Уенсдей – Евертън 24 Септември

Двубоят между Шефилд Уенсдей – Евертън ще се проведе на 24 септември (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. Гари Монк има четири точки от два мача като шеф на Шефилд Уенсдей. Дали обаче бившият шеф на Суонзи ще добави разочарованието от загубата на битката за купата на Лигата.

Коефициентът за победа на Шефилд Уенсдей е 4.50. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Евертън е 1.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Уенсдей – Евертън: Статистика Н2Н

Последната домакинска победа на Шефилд У срещу Евертън бе през 1997.
По време на последните 9 срещи с Шефилд У като домакин, Шефилд У спечели 3 пъти, при 2 равенства и 4 победи за Евертън. Головата разлика е 19-15 в полза на Евертън.

Шефилд Уенсдей – Евертън: Прогноза

На всичкото отгоре смятаме, че Совите ще издържат от Висшата лига до равенство 1-1. Виждаме този сблъсък да стигне до дузпи, докато и двата отбора са отбелязали в срещите на Евертън в пет от последните си шест гостувания в това състезание. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com