Шефилд Юнайтед – Бирмингам 19 септември

Двубоят Шефилд Юнайтед – Бирмингам от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 19 септември (сряда) от 21:45 часа.   След четири поредни победи Шефилд Юнайтед загуби с 1-0 срещу Бристол Сити в последния си мач. Остриетата обаче ще се опитат да затвърдят мястото си в топ шест с победа над Бирмингам Сити. 

Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 1.85 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Бирмингам Сити е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Бирмингам: Статистика Н2Н

Бирмингам не е побеждавал в последните си 10 срещи.
Статистиката на Бирмингам като гост този сезон: 0-1-2.
По време на последните 11 срещи с Шефилд Ютд като домакин, Шефилд Ютд спечели 3 пъти, при 4 равенства и 4 победи за Бирмингам. Головата разлика е 20-18 в полза на Бирмингам.

Прогноза

Шефилд Юнайтед играе впечатляващо на своя Брамъл Лейн и предвид, че сините все още не са записали победа в сезон  2018/2019, ние вярваме, че има голяма стойност в залагога за победа на домакините. Играчът, който да наблюдаваме в домакинския отбор, ще бъде опитния нападател Били Шарп, който вече  има три гола в английското второ ниво. В последния мач Бирмингам Сити записа победа, което означава, че домакините ще търсят отмъщение. Вземайки предвид всичко това, трябва да очакваме домакинска победа.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG