Шефилд Юнайтед – Блякбърн Роувърс 27 Август

Двубоят между Шефилд Юнайтед – Блякбърн Роувърс ще се проведе на 27 август (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. След като започнаха съживяването си в Купата на Карабао, Blackburn Rovers се стремят да го поддържат. Те гостуват на Bramall Lane тази седмица, тъй като търсят победа за втори кръг в купата.

Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 1.66. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Блякбърн Роувърс е 5.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Блякбърн Роувърс: Статистика Н2Н

Като домакин, Шефилд Ютд не е губил от Блекбърн в последните 4 срещи помежду им.
Блекбърн нямат загуба в последните си 4 мача.
По време на последните 5 срещи с Шефилд Ютд като домакин, Шефилд Ютд спечели 3 пъти, при 1 равенства и 1 победи за Блекбърн. Головата разлика е 8-3 в полза на Шефилд Ютд.

Шефилд Юнайтед – Блякбърн Роувърс: Прогноза

Шефилд Юнайтед спечели само една от последните си пет срещи за купата. Те успяха да спечелят само две от последните си осем, докато само една от последните им срещи у дома Blades спечелиха. Единственият им успешен мач за купата в последните им пет тук беше победа с 3: 2 над Уолсол, докато Блякбърн спечели три от последните си четири в това състезание. Те стигнаха до третия кръг последния път и ние ги подкрепяме, за да избегнат поражение в рамките на 90 минути в този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com