Шефилд Юнайтед – Ман Сити 21 Януари

Двубоят между Шефилд Юнайтед – Ман Сити ще се проведе на 21 Януари (вторник) от 21:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Събота беше поредният пример как Шефийлд Юнайтед не е отбор, който може да бъде лесно победен. Въпреки че изоставаха с гол срещу Арсенал, Блейдс останаха в борбата, за да запечатват равенство в края на мача.

Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 8.50Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.36.  Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Ман Сити: Двубой Статистика

Ман Сити нямат загуба в последните си 6 мача.
По време на последните 7 срещи с Шефилд Ютд като домакин, Шефилд Ютд спечели 3 пъти, при 1 равенства и 3 победи за Ман Сити.

Шефилд Юнайтед – Ман Сити: Прогноза

Относно залозите можете да изберете победа за посетителите, като очакваме и двата отбора да се разпишат в мача. Шефилд Юнайтед допусна повече от два гола само в един случай у дома този сезон, като загуби само с един гол повече от веднъж у дома този сезон, докато загуби от най-тесния марж срещу най-добрите два отбора над Сити в класацията. По същия начин, Ман Сити отстъпи точно веднъж в четири от своите гостувания срещу отбори извън челната четворка. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com