Шефилд Юнайтед – Нюкасъл 05 Декември

Двубоят между Шефилд Юнайтед – Нюкасъл ще се проведе на 05 Декември (четвъртък) от 21:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Феновете, които проявяват голям интерес към Чемпиъншип, биха знаели преди този сезон, че Шефийлд Юнайтед се справядобре под проницателното ръководство на Крис Уайлдър.

Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 1.85Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Нюкасъл е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Нюкасъл: Двубой Статистика

Статистиката на Нюкасъл като гост този сезон: 2-0-5.
Шефилд Ютд нямат загуба в последните си 7 мача.
Лис Моусет е голмайстора на Шефилд Ютд с 5 гола. Джонджо Шелви има 3 гола за Нюкасъл.

Шефилд Юнайтед – Нюкасъл: Прогноза

Нюкасъл постигна обнадеждаващ резултат през уикенда, но техните далечни подвизи просто не бяха до нула. Залогът, който се откроява е „Sheffield United to Win & Under 3.5 Goals“. Blades не са силни по отношение на отбелязани голове у дома – те имат средно по 1,29 и все още не са вкарали повече от три, но са много добри в отбраната. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG