Шефилд Юнайтед – Хъл Сити bet365

Двубоят Шефилд Юнайтед – Хъл Сити от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 6 октомври (събота) от 17:00 часаШефилд започна тази кампания бавно, но в момента се издига много бързо. Отборът е на третото място в класирането само заради разликата в головете и е готов да се състезава за промоцията. 

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 1.60 .  Равенството в мача е оценено с 4.20.  Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед  е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Хъл Сити: Статистика Н2Н

Преди година Хъл бяха номер 17 в класирането с 12 точки. Сега са номер 21 с 8 точки.
Хъл не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Шефилд Ютд нямат загуба в последните си 4 мача.

Прогноза

Тази среща трябва да бъде в полза на Шефилд. Остриетата играят с увереност и изглеждат особено добре на терена. Хъл има лош рекорд при гостуваия и се бори от началото на кампанията. И двете страни имат тенденция да правят мачове  с висок резултат, така че това е алтернатива.

Основното оръжие на Шефилд е удивителната им атака, но отбранително те трябва да подредят някои проблеми, за да бъдат възможно най-конкурентни.

Шефилд спечели
Над 2.5 гола

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG