Шкупи Скопие – Рейнджърс 17 Юли

Двубоят между Шкупи Скопие – Рейнджърс ще се проведе на 17 Юли (сряда) от 18:55 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Рейнджърс носят добре спечелена 2-0 победа от първия мач на свой терен от преди седмица.

Коефициентът за победа на Шкупи Скопие 7.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Рейнджърс e 1.30Вижте ТВ Програма за мача тук.

Шкупи Скопие – Рейнджърс: Двубой Статистика

Първият сблъсък завърши с победа с 2:0 за Рейнджърс в тяхната единствена среща със Шкупи.
И двете страни се радват на доста високи сблъсъци в последните си излети.

Шкупи Скопие – Рейнджърс: Прогноза

Шкупи завърши четвърти в македонската Първа лига с голяма победа в края на кампанията, докато пътуват до Глазгоу за евентуална игра на кампанията си, след като спечелиха четири победи през май. Те два пъти са победили Pelister, Ренова и най-важното са спечелили срещу Вардар с 4-1 пред публиката в последния ден.

Сега те ще бъдат много мотивирани да се надграждат на толкова убедителни срещи, но е справедливо да кажем, че пътуването до стадион Ibrox не е нещо, с което са свикнали Шкупи, които все още се борят редовно да се справят с убедителни дисплеи по пътя.

Сега Рейнджърс ще се опита да се възползва от него и да даде убедително предимство пред пътуването до Скопие, където има стабилна кампания на Премиершип зад тях и влезе в мача на гърба на няколко много високи резултата. Те са държали Hibs на 5-5 равенство в последния си изход и последният манш и спечелиха убедителна 6-0 победа над Bury по-рано този месец, което би трябвало да повярва на Стивън Джерард, че може да надделее и на македонските съперници.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com