Ще промени ли Brexit онлайн хазартът?

Ще промени ли Brexit онлайн хазартът?


Напускането на Великобритания от ЕС ще има драматично въздействие върху много аспекти от живота на хората, живеещи както във Великобритания, така и в Европа.

Една област, която ще бъде повлияна, но за която не се съобщава, е влиянието върху онлайн игрите и хазарта.

През 2020 г. наблюдаваме множество онлайн казина, но как тези компании ще бъдат засегнати от Brexit? Компаниите за игри в Обединеното кралство печелят повече пари, отколкото всяка друга държава в света.

Добрата новина е, че за разлика от много други индустрии, хазартът не е централно регулиран от ЕС.

Вместо това всяка държава е отговорна за определянето на собствените си закони, разпоредби и лицензионни политики.

Феновете на залаганията и хазартните игри, използващи онлайн казина и други хазартни услуги, едва ли ще забележат никаква промяна, особено ако услугите, които използвате, се експлоатират извън Великобритания.

За букмейкърите и собствениците на казина, които управляват тези услуги, обаче, може да има някои забележими промени.

Първоначално те ще трябва да избират от коя държава искат да базират своите операции, тъй като ще бъдат подчинени на разпоредбите на тази страна.

В резултат на това е много онлайн казина да изберат преместването на своите операции от юрисдикции на Обединеното кралство като Гибралтар към хазартните центрове в ЕС като Малта.

Цената за извършването на тези оперативни промени вероятно ще бъде прехвърлена на потребителите на техните сайтове, което означава, че онлайн комарджиите могат да открият, че някои от любимите им сайтове леко повишават цените си.

Индустрията за онлайн хазарт във Великобритания е невероятно здрава. Миналата година общата брутна печалба от хазарт (GGY) на хазартната индустрия във Великобритания беше невероятните 14,4 милиарда паунда.

От тази цифра 37% могат да бъдат причислени към отдалечения онлайн сектор за хазарт. Тъй като индустрията разполага с толкова невероятно богатство от ресурси, това означава, че те са напълно подготвени да се справят с Brexit и много компании вече са инвестирали значителни ресурси в осигуряването на техния бизнес да продължи да работи безпроблемно.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet-bg

Вземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса „Нов играч“ можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com