Щурм Грац – АЕК Ларнака 9 август

Двубоят между Щурм Грац – АЕК Ларнака ще се проведе на 09 Август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Трети кръг 1-ви Крак на квалификациите за Лига Европа. Sturm Graz не можа да направи много, за да остане конкурентен на холандските гиганти Ajax в първата им среща в Шампионската лига от 2011 г. насам.

Коефициентът за победа на Щурм Грац е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на  АЕК Ларнака 5.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Щурм Грац – АЕК Ларнака: Двубой Статистика

Това ще бъде първата среща Н2Н между Sturm Грац и АЕК Ларнака.

Щурм Грац – АЕК Ларнака: Прогноза

АЕК Ларнака са много по-лесна опозиция за Щурм в сравнение с тази, която имаха в Шампионската лига. Кипърския отбор няма да бъде лесен за побеждаване след двата мача срещу Дъндалк в предишния кръг.

Независимо от това трябва да кажем, че отбранителната линия на гостите ще бъде под огромен натиск, знаейки, че в началото на новата кампания в Бундеслигата Щурм вкара цели шест гола.

АЕК показа и прилична форма на атака срещу Dundalk, което означава, че просто трябва да опитаме с домакинска победа и BTTS .

По-консервативните играчи ще харесат коефициентите, които се предлагат за Щурм Грац да вкарат два или повече гола пред своята публика.

Sturm Graz – Над 1,5 гола

Щурм Грац да спечели & BTTS

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com