Щутгарт – Байерн Мюнхен bet365

Двубоят  Щутгарт – Байерн Мюнхен от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 1 Септември (събота)  от 19:30 часа. Байерн Мюнхен се бори за дълго време, преди качеството им най-накрая да се покаже миналата седмица, когато те победиха Хофенхайм с 3-1. Томас Мюлер вкара гол и това беше важно за германската легенда.

Коефициентът за победа на Щутгарт е 11.00 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 5.50.  Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен   е 1.28. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Щутгарт – Байерн Мюнхен: Статистика Н2Н

Щутгарт не са губили в последните 9 свои домакинства.
Байерн нямат загуба в последните си 10 мача като гост.
Байерн са в победна серия от 7 мача.

Прогноза

Байерн има голям успех тук, но интересното е, че границите на головете обикновено са много стегнати, така че те печелят само с 1 гол. Ето защо нашият основен залог ще бъде да вземем Щутгарт на хандикап.

Ние също ще подкрепим по всяко време пазар на голмайстори. Това ще бъде игра, която Байерн ще доминира с притежание, а Щутгарт ще се опита да се концентрира и защити дълбоко и да запази резултата ниско възможно най-дълго.

ВФБ Щутгарт да спечели +2 goal handicap

Голмайстор: Робърт Левандовски (Байерн Мюнхен)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG