ЮАР – Мароко понеделник 01 Юли

Двубоят между ЮАР – Мароко ще се проведе на 01 юли (неделя) от 19:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Може ли Южна Африка да осигури своето място в последните 16 от Купата на африканските нации, когато се сблъскат с Мароко в понеделник?

Коефициентът за победа на ЮАР е 3.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Мароко да победят се приемат с коефициент 2.05. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

ЮАР – Мароко: Двубой статистика

Мароко започна добре, като победата с 1:0 над Кот д’Ивоар показа, че те са сериозни съперници в Египет това лято.

ЮАР – Мароко: Прогноза

Виждаме, че Южна Африка получава нещо тук, особено като се има предвид как една точка отговаря на двете страни. Равенство би ги насочило и към последните 16, докато Бафана Бафана иска да защити добър рекорд от Мароко. С три равенства и победа от четири срещи, ние ще заложим за Южна Африка, за да получим резултат. Виждаме сблъсък между два отбора, които са вкарали по един гол, така че ние подкрепяме Южна Африка, за да избегнат загуба срещу отслабената страна от Мароко, заедно с нулево равенство.

bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 CAF само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за футбол можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com