Ювентус – Аталанта неделя 19 Май

Двубоят Ювентус – Аталанта от Серия А на Италия ще се проведе на 19 май (неделя) от 21:30 часа. След като загуби финала на Coppa Italia в сряда, този Ювентус ще се изправи пред Atalanta този уикенд. Те пропуснаха големия шанс за втора позиция преди дни, но в съвременната игра място в топ-четири може да е по-важно за тях.

Коефициентът за победа на Ювентус е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Аталанта е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ювентус – Аталанта: Статистика Н2Н

Като домакин, Ювентус не е губил от Аталанта в последните 21 срещи помежду им.
Статистиката на Ювентус като домакин този сезон: 15-3-0.
Кристиано Роналдо е голмайстора на Ювентус с 21 гола. Дуван Запата има 22 гола за Аталанта.

Ювентус – Аталанта: Прогноза 

Atalanta има втория най-добър рекорд във второто полувреме този сезон, с 11 победи от 18 мача. Те спечелиха седем от последните си девет във второто полувреме, така че Atalanta има стойност за да отбележи в мача този уикенд. Очакваме домакинска победа и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com