Ювентус – Аталанта, 28 февруари

Двубоят между Ювентус – Аталанта ще се проведе на 28 февруари (сряда) от 18:30 часа в среща за Суперкупа на Италия.  Неблагоприятните метеорологични условия попречиха да се състои мача между Ювентус и Аталанта миналия уикенд, но сега  стадион  Алианц ще е домакин на обратната среща от полуфиналите на Coppa Italia.

Коефициентът за победа на Ювентус  е 1.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Залози затова Аталанта да победят се приемат със ставка 6.50.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ювентус – Аталанта: Двубой статистика

Аталанта никога не са били трудна  опозиция за Ювентус, които имат само 2 от 39 H2H двубоя с La Dea.

Освен това Аталанта загуби 16 и има 3 равни от 19-те си сблъсъка с Бианконери в Торино.

Ювентус са вкарали 2 или повече гола във всяка от последните четири домакински срещи с Аталанта.

Наполи – Аталанта: Прогноза

Въпреки  че La Dea са спечелили четири и имат едно равенство в последните пет мача в лигата като гостуващ отбор и въпреки че са побеждавали отбори като Наполи в четвъртфинала на Coppa Italia, все още виждаме Юве като фаворит да резервира финала и продължаване на тенденцията в мачовете им  с Аталанта.

Домакинската победа си струва да бъде подкрепена тук, като също така можете да изберете и Ювентус да запазите чист лист в мача.

Ювентус да спечели

Ювентус да запази чист лист

 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от  Coppa Italia са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com