Ювентус – Верона 19 май

Двубоят между  Ювентус – Верона ще се проведе на 19 май (събота) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия. След като вече си осигуриха седмата поредна победа в Скудето, Ювентус ще се надява в този мач да даде на напускащия ги капитан и стожер Джанлуиджи Буфон повод, с който да отпразнува оттеглянето си.

Коефициентът за победа на Ювентус е 1.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00. Коефициентът за победа на  Верона е 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ювентус – Верона: Статитика Н2Н

Ювентус спечели 34 от последните си 38 домакински мача
Верона загубиха последните си 7 гостувания
Ювентус спечелиха последните си 8 домакински мача срещу Верона във всички състезания
Верона допусна най-малко 2 гола в последните си 7 гостувания
Ювентус отбеляза поне 2 гола в 6 от последните си 7 домакински мача
Верона загубиха девет от последните си 10 мача за Серия А
Верона загубиха последните си шест мача от Серия А
Ювентус отбеляза поне 3 гола в последните си 3 домакински мача срещу Верона във всички състезания
Ювентус имаше над 2.5 гола в последните си 8 мача срещу Верона във всички състезания

Прогноза
Ако това не е сблъсък между Давид и Голиат, то какво е тогава? Ювентус загуби само два пъти у дома през целия сезон – срещу Лацио и Наполи. И двата отбора бяха настоятелни за място в Шампионска лига, а в случая на Наполи, Partenopei показаха постоянство в това да сложат край на гостодството  на Юве като шампиони на Италия.

Над 3.5 гола
BTTS – НЕ

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Серия А са: Nike, Panini, TIM.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com