Ювентус и Интер завършиха без победител bet365

Голямото дерби на Италия между Ювентус и Интер завърши без победител. Двата тима не успяха да си отбележат гол в сблъсъка на „Алианц Стейдиъм“ в Торино, който приключи 0:0. Този резултат като че ли повече задоволи гостите, които удържаха първото си място във временното класиране в Серия „А“

и остават без поражение от началото на сезона. „Нерадзурите“ видимо бяха дошли да не загубят този мач, като предимно се защитаваха и постигнаха целта си. „Бианконерите“ пък направиха всичко възможно да вземат трите точки, но Самир Ханданович отказа нападателите на торинци, а веднъж и гредата помогна на гостите.

Домакините този път заложиха на схема с трима в атака с Гонсало Игуаин, Хуан Куадрадо и Марио Манджукич в предни позиции. Блес Матюиди, Миралем Пянич и Сами Кедира пък градяха играта в средата на терена.
Гостите пък излязоха с Мауро Икарди на върха на атаката, като той имаше подкрепата на Иван Перишич, Марсело Брозович и Антонио Кандрева от по-задни позиции.
Ювентус създаде първата интересна възможност в мача. В 9-ата минута домакините пропуснаха страхотен шанс за откриване на резултата. Една центрирана топка стигна до непокрития Марио Манджукич в наказателното поле, който стреля отблизо, но не успя да преодолее Самир Ханданович. След това топката пак стигна до хърватина, който опита втори изстрел с глава, но Жоао Миранда изчисти пред голлинията.
В 14-ата минута Миралем Пянич имаше шанс да стреля от фаул от около 25 метра, но не намери очертанията на вратата.

В 24-ата минута Марсело Брозович опита центриране, което коварно се насочи към вратата, но Войчех Шчесни внимаваше и улови топката.
В 37-ата минута домакините отново стигнаха до голова опасност. Блес Матюиди технично с гърди свали за Сами Кедира, който мигновенно отправи удар по посока на вратата, но Ханданович отново бе заел добра позиция и спаси.

Минута преди края на първото полувреме при едно центриране от корнер се стигна до разбъркване и удар по посока вратата на Интер, но и съдията отсъди нарушение в атака.

Само минута по-късно домакините удариха и греда. Хуан Куадрадо центрира перфектно за Манджукич, който стреля с глава, но в напречната греда.
Втората част започна с нов шанс за Ювентус в 50-ата минута, но Манджукич отблизо не успя да си спре добре топката и да я насочи във вратата. Интер пък отговори с далечен изстрел на Антонио Кандрева, който не затрудни Шчесни.

В 54-ата минута Манджукич отправи удар от дистанция, но в ръцете на вратаря. Две минути по-късно удар на Мауро Икарди се спря в ръката на Меди Бенатия в наказателното поле, но съдията прецени, че защитникът не е действал умишлено и не посочи бялата точка.
Домакините обаче продължаваха да атакуват. В 58-ата минута силен удар на Гонсало Игуаин бе спасен от вратаря. След това в 60-ата минута в опит да изчисти една топка Перишич за малко да си отбележи автогол, но отново Ханданович бе на мястото си.

В 68-ата минута се стигна до поредна опасност пред вратата на Интер. Ханданович излезе неразчетено при едно центриране, Сами Кедира отправи удар, но не успя да уцели очертанията на опразнената врата.
В 71-ата минута Ханданович отново бе поставен под напрежение. Квадво Асамоа стреля мощно, но словенецът демонстрира отличен рефлекс и опази вратата си.

В 85-ата минута Интер стигна до една от малкото си възможности в мача. Матиас Весино стреля опасно от около 25 метра, но прати топката встрани от вратата.
В крайна сметка мачът приключи без победител. Интер остана на върха с 40 точки, а Юве вече е втори с 38 точки. И двата тима обаче имат мач повече от преследвача Наполи, който също е с 38 точки до момента и има шанс утре да си върне първото място, ако спечели домакинството си на Фиорентина.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.