Ювентус и Манчестър Юнайтед се разбраха за Погба

Френският халф Пол Погба е почти сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ са постигнали съгласие за трансфера на 23-годишния полузащитник с настоящия му клуб Ювентус, съобщават медиите. По неофициална информация трансферната сума е в рамките на 105 милиона паунда, което ще направи Погба най-скъпия играч в историята на футбола.

До момента рекорда се държи от уелската звезда Гарет Бейл, за когото Реал Мадрид плати 100 милиона евро на Тотнъм през 2013 година.

Информацията за сделка между двата европейски гранда бе потвърдена по любопитен начин от… фризьора на Погба. Той публикува в социалните мрежи снимка, придружена от текст, в който се казва, че е трябвало да промени цвета на косата на звездата във връзка с новия му отбор. Съобщението след това е било изтрито, но в интернет бързо се появиха скрийншотове.

Новината за договорката между Манчестър Юнайтед и Ювентус идва по-малко от 24 часа след като стана ясно, че „бианконерите“ са отказали първата оферта на английския гранд за футболиста.

Източник: Спортал

Save

Save