Ювентус – Лацио събота, 14 Октомври

Двубоят между Ювентус – Лацио ще се проведе на 14 октоври (събота) от 19:00 часа в среща от Серия А на Италия. Голмайсторът на Ювентус за всички времена Алесандро дел Пиеро се изказа ласкаво по адрес на 23-годишния стрелец Пауло Дибала, който от този сезон носи фланелка с номер 10.

Коефициентът за победа на Ювентус 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Залози за това Лацио да победят се приемат със ставка 5.75.

Дибала прави фурор от началото на кампания и има в сметката си десет гола в седем мача от „калчото“. Дел Пиеро определи национала на Аржентина за „суперзвезда“ и прогнозира, че последния може да остане при „бианконерите“ до края на кариерата си.

„Много се радвам за Дибала. Десетката не е моя собственост, преди мен с нея са играли [Роберто] Баджо, [Мишел] Платини… Пауло доби по-голяма увереност, благодарение на фланелката. Няма да говоря колко голове вкарва, как играе. Надявам се само да повтори постижението ми в Ювентус“, каза легендата.

Дел Пиеро добави, че счита Ювентус за фаворит за „Скудетото“, но не пропусна да похвали настоящия лидер в таблицата Наполи, който е със 100-процентов актив до момента. Той заяви, че „небесно-сините“ са достойни за шампиони, а техния наставник Маурицио Сари го определи за специалист с „изключителен футболен интелект“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG