Ювентус – Локомотив Москва 22 Октомври

Двубоят между Ювентус – Локомотив Москва ще се проведе на 22 Октомври (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Ювентус отново са в екшъна на Шампионската лига във вторник, като италианските шампиони преследват три точки у дома преди мача с Локомотив Москва.

Коефициентът за победа на Ювентус е 1.20Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50. Коефициентът за победа на Локомотив Москва е 15.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ювентус – Локомотив Москва: Двубой Статистика

Ювентус нямат загуба в последните си 11 мача.
Ювентус не са губили в последните 8 свои домакинства.
Ювентус са в серия от 5 поредни домакински победи.

Ювентус – Локомотив Москва: Прогноза

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо вкара срещу 33 различни опоненти в Шампионската лига, съвместен рекорд с Раул. Той му помогна да постави този рекорд с гол в последния си мач – победа над Байер Леверкузен. Очакваме Роналдо да отбележи по всяко време в мача, заедно с домакинската победа в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com