Ювентус – Милан коефициенти bet365

Двубоят между Ювентус – Милан  ще се проведе на 31 март (събота) от 21:45 часа в среща от Серия А на Италия.  Ювентус са точно там, където трябва да бъдат и като шампиони те ще се опитат да увеличат преднината си в предстоящия сблъсък с Милан.

Коефициентът за победа на Ювентус е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на   Милан е 6.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ювентус – Милан: Статитика Н2Н

  • Ювентус са спечелили всичките си шест мача от Серия А срещу Милан, откакто се преместиха в стадион „Алианц“
  • По ирония на съдбата, последният път, когато Росонерите победиха Бианконерите в Торино бе през 2011 г. – благодарение на гол от настоящият треньор Генаро Гатузо.
  • AC Милан не са победени в последните си 10 мача от серия А (W8 D2)
  • Ювентус са спечелили 35 от последните си 38 домакински мача
  • Милан спечели 8 от последните си 9 мача
  • Ювентус запази чист лист в последните си 10 мача
  • AC Милан запази чист лист в последните си 3 гостувания

Прогноза

Юве видяха края на поредицата им от победи срещу СПАЛ, но все още са без загуба и с две точки преднина на върха на класирането. Те са без загуба в последните си четири срещи с Милан, а това включва и победи в последните три мача. Като се каже, Милан със сигурност може да им причини някои проблеми, особено с впечатляващата форма, в която са в Серия А.

Победа за Юве, BTTS- Не

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com