Ювентус – Сасуоло 01 Декември

Двубоят Ювентус – Сасуоло от Серия А на Италия ще се проведе на 01 декември (неделя) от 13:30 часа. Ювентус със сигурност намериха формата си под ръководството на Маурицио Сари, като домакините спечелиха 13 от последните си 14 мача. Те влизат в този мач на Серия А на първото място в групата.

Коефициентът за победа на Ювентус е 1.22. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Сасуоло е 11.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ювентус – Сасуоло: Статистика Н2Н

  • Сасуоло не е побеждавал в последните си 7 мача срещу Ювентус.
    Кристиано Роналдо е голмайстора на Ювентус с 5 гола. Доменико Берарди има 7 гола за Сасуоло.
    Статистиката на Ювентус като домакин този сезон: 6-0-0.

Ювентус – Сасуоло: Прогноза

Ювентус печелят с 2-1 пет пъти в Серия А този сезон, така че подкрепяме повторение на този резултат в неделя. Половината от домакинските мачове на Юве този сезон са завършили с точно отбелязани три гола. Sassuolo също бяха загуби с 2-1 в почти в половината от своите поражения в лигата досега, така че ние закагаме на домакинска победа като наш правилен съвет за залагане на резултат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com