Ювентус се наложи с 2:0 като гост над Милан

Ювентус продължава победния си рейд в Серия „А“. Отборът на Масимилиано Алегри се наложи с 2:0 като гост над Милан и отново има аванс от 6 точки пред втория Наполи. Марио Манджукич откри резултата в 8-ата минута, а Кристиано Роналдо реши всичко в 81-ата.
Гонсало Игуаин се изправи срещу бившия си отбор, но прегоря в желанието си да се докаже

и до голяма степен носи вина за поражението на Милан. Аржентинецът пропусна дузпа преди почивката, а в края на срещата получи червен картон, след като се нахвърли с обидни реплики срещу рефера Паоло Мацолени.
Мачът на „Сан Сиро“ предложи доста емоции, но класата на Юве си каза думата. Милан имаше своите шансове, но ги пропиля. „Червено-черните“ прекъснаха серията си от 3 победи и останаха на пето място във временното класиране.
Атаката на домакините се водеше от Игуаин, на когото се уповаваха тифозите на миланистите в молитвите си. Саму Кастийехо бе другото офанзивно оръжие на Дженаро Гатузо. Хакан Чалханоолу и Сусо действаха по двата фланга. Заради контузии аут от сблъсъка бяха защитниците Матео Мусакио, Матия Калдара и Андреа Конти. Давиде Калабрия не бе напълно възстановен и вместо него започна Иняцио Абате.
По повод отсъствието на Бонучи от титулярния състав, „Ла Стампа“ написа, че самият той е поискал да не играе срещу отбора, чиито цветове защитаваше през миналия сезон.
От другата страна Алегри хвърли смъртоносен тризъбец, съставен от Пауло Дибала, Марио Манджукич и мегазвездата Кристиано Роналдо. Аржентинецът атакуваше от малко по-задна позиция.
В центъра на отбраната Меди Бенатия зае мястото до Джорджо Киелини, а крайни защитници бяха Алекс Сандро и Жоао Кансело.
„Росонерите“ стартираха със самочувствие и си личеше желанието им да покажат, че не изпитват никакво притеснение срещу тима на Алегри. Бяха изминали обаче само 8 минути, когато Юве излезе напред в резултата. Алекс Сандро центрира от левия фланг, хърватинът скочи най-високо в наказателното поле и с глава вкара за 0:1. Минута по-късно, при абсолютно идентична ситуация, Манджукич можеше да се разпише още веднъж, но този път Алесио Романьоли предотврати опасността.
Постепенно домакините се съвзеха от ранния шок и опитаха да овладеят средата на терена, но им беше трудно срещу отлично сработените халфове на Юве. Кристиано в дълги периоди от първото полувреме оставаше изолиран, но пък Манджукич беше постоянна заплаха на „втория етаж“.
В 26-ата минута Кансело получи много свободно пространство и центрира към Манджукич, но неговият удар беше твърде слаб, за да представлява трудност за Джанлуиджи Донарума. Дибала напомни за себе си с някои технични отигравания, а Бенатия фаулира грубо Бакайоко и си заработи жълт картон.
Мароканският национал се оказа в центъра на събитията и малко по-късно, когато игра с ръка в наказателното поле при пробив на Игуаин. Първоначално съдията Паоло Мацолени не посочи бялата точка, но след като се консултира със системата ВАР, даде дузпа за Милан. С отговорността се нагърби Игуаин. Аржентинецът стреля ниско, но Войчех Шчесни отгатна посоката и докосна топката, която след това се отби от гредата.
В края на полувремето никой от съперниците не успя да наложи надмощие, а в началото на второто отново домакините атакуваха повече. Активизира се Чалханоолу, който преди това бе почти незабележим.
В 55-ата минута Роналдо стреля, но Донарума спаси с лекота. Секунди по-късно Юве получи фаул в опасна близост до наказателното поле. Дибала завъртя топката технично и тя закачи десния страничен стълб.
След час игра Гатузо пусна жокера Патрик Кутроне вместо Кастийехо. Милан вдигна темпото, но контрите на Ювентус бяха опасни. При една от тях Роналдо се отскубна и шутира по диагонала, но Донарума внимаваше.
Ювентус се стремеше да не предприема никакви рискове в последните 20 минути и да запази статута си на единствения непобеден като гост отбор от първенствата в топ 5 на Европа. Милан натисна, но доста хаотично. Последните два коза на Гатузо бяха Фабио Борини и Диего Лаксалт.
В 81-ата минута Кристиано Роналдо беше на точното място след спасяване на Донарума и отблизо заби топката под гредата. Това е гол №8 на бившия ас на Реал в шампионата и той вече изостава само на едно попадение от водача в листата на стрелците Кшищоф Пьонтек.
Това развитие на събитията изкара извън нерви Игуаин. Аржентинецът беше санкциониран с жълт картон за спорно нарушение срещу Бенатия, след което побесня и се разкрещя в лицето на рефера Мацолени. Логично, последва червен картон, но Игуаин не спря да буйства. Нападателят дори се разплака в безсилието си.
Когато страстите утихнаха, интрига вече нямаше. Ювентус спокойно доигра мача и показа, че и без да играе на максимума на възможностите си, умее да печели дербитата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.