Юве надцаква Рома за венецуелец

Италианският шампион Ювентус е пред договор с халфа на Дженоа Томас Ринкон. Националът на Венецуела преговаря с Рома, като се очакваше да премине на „Олимпико“, но днес босовете на „бианконерите“ се свързали с колегите си от Генуа. Освен това агентът на играча вече се е чул с Юве, като последните информации са, че Старата госпожа е по-близо до договор с бившия играч на Хамбургер. Рома предложи вчера два милиона евро за наем плюс осем милиона евро за задължително откупуване през лятото. Офертата на шампионите обаче била по-добра тази на римляните.

Евентуално пристигне на 28-годишния полузащитник няма да попречи на Алекс Витсел да бъде привлечен от Зенит. Белгийският национал е основна цел на Масимилиано Алегри, като през лятото прекара 12 часа в офисите на Юве, но след това руснаците не го продадоха. Неговият договор свършва през лятото, като от Торино вече преговарят с тима от Санкт Петербург, за да купят Витсел още през януари, въпреки че могат да го вземат без пари идващото лято.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365